Voor bedrijfswagens t/m 2.65 meter hoogte hebben wij een bemande volautomatische bus roll-over inclusief drooginstallatie. Deze roll-over is een eigen ontwikkeling van Combat Autowasinstallaties.

Bij ons kunt u terecht met uw bedrijfsbus of speciale bedrijfswagen. De roll-over wasinstallatie wast bussen tot 2.65 meter hoogte. Ook indien uw voertuig voorzien is van een imperiaal, lichtunits, open laadbak, camera’s etc. Wij hebben namelijk de mogelijkheid om zowel de borstels en droger bij te sturen waardoor wij accessoires op uw bedrijfswagen kunnen ontwijken tegen slechts een beperkte meerprijs. Zie ook onze prijslijst voor details over al onze programma’s.

Hetzelfde als in onze wasstraat voor personenvoertuigen worden ook bussen compleet handmatig voorgewassen, inclusief de velgen. De roll-over wasinstallatie loopt rustig over uw voertuig heen en wast nauwkeurig de buitenkant alsmede de velgen. Aktiefschuim, een borstelprogramma, polyglans (wax) en nadrogen van uw voertuig is standaard inbegrepen. Met een schone bedrijfswagen komt u weer goed voor de dag en heeft u een mooi en opvallend visitekaartje op de weg.

Via een aparte uitrit rijd u naar buiten en indien gewenst kunt u gebruik maken van onze stofzuigers. Bij de vijf ruime stofzuigervakken heeft u voldoende ruimte om uw voertuig van binnen schoon te maken.