Voor personenvoertuigen t/m 2.10 meter hoogte hebben wij een bemande volautomatische 24 meter lange soft-wash foam wasstraat inclusief drooginstallatie, onze wasstraat is een eigen ontwikkeling van Combat Autowasinstallaties.

Nadat u via onze oprit onze wasstraat bereikt kunt u daar direct bij een medewerker afrekenen. U betaald als consument bij ons contant, per pin, met een Travelcard, een Multi Tank Card, Nationale Autowasbon of waspas. Het is daarnaast ook mogelijk om een abonnement af te nemen.

Autowascentrum Combat bied een tweetal complete programma’s die u beiden kunt uitbreiden met bodemreiniging, zie ook onze prijslijst voor details over al onze programma's.

Na uw keuze zal uw voertuig goed worden afgespoten en handmatig worden voorgewassen door onze medewerkers waarbij uw velgen ook onze volledige aandacht krijgen.

Hierna rijdt u de band van de wasstraat op waarbij het van belang is dat alles in de vrij staat (neutraal en geen handrem). Hierna wordt uw voertuig automatisch door het wasprogramma van de foam-wash wasstraat heen getrokken.

Het programma begint met aktiefschuim gevolgd door een zevental wasborstels die nauwkeurig uw voertuig wassen door het contour van uw voertuig te volgen. Na het borstelprogramma worden de shampooresten afgespoeld. Hierna ontvangt uw auto spoelwas (drooghulp) of polyglans (wax), afhankelijk van het programma, en spoelen wij na met demiwater voor vlekvrij opdrogen. Tot slot volgen een tweetal dakdrogers nauwkeurig de contouren van uw voertuig en samen met de twee zijdrogers heeft u een mooi droogresultaat.

Via een aparte uitrit rijdt u naar buiten en indien gewenst kunt u gebruik maken van onze stofzuigers. Bij de vijf ruime stofzuigervakken heeft u voldoende ruimte om uw voertuig van binnen schoon te maken.